Pianoles aan huis Haarlem

Modern, flexibel & enthousiast!

Pianoles aan huis in Haarlem bestaat uit een team van vier jonge en breed opgeleide muzikanten, ieder met hun eigen kernkwaliteiten,  met een gemeenschappelijk doel: Met veel enthousiasme muziek onderwijzen op een moderne en hedendaagse manier.

Mogelijkheid tot digitale lessen.

I.v.m. het covid-19 virus is het bij ons mogelijk om uit voorzorg
digitaal lessen te volgen. Hiervoor is aanvullend lesmateriaal te
vinden op de website. Klik op de button hieronder om jou
lesmateriaal te bekijken.

Online lesmateriaal

” In de door mij gegeven lessen komt zowel lichte-  als klassieke muziek komt voorbij. Ik schep een balans tussen het spelen met akkoorden en het lezen van noten. Die balans hangt sterk af van de stijl, die de leerling prefereert. Soms spelen we een popsong van de radio na en de andere week spelen we een stuk van blad.  We niet vast aan een bepaalde methode. We werken aan stukken, die de leerling zelf graag zou willen spelen en vanuit die wens komen onderwerpen uit bekende methodes naar voren, zonder vast te zitten aan de soms wat stoffige liedjes. Daarnaast maak ik graag tijd voor improvisatie of het componeren van eigen muziek. Voor wie wil, behandel ik algemene muziektheorie en solfège. Maar het belangrijkste is natuurlijk het creëren van heel erg veel plezier in het maken van muziek en het creëeren van een eigen stijl.”

      Seizoenskaart

  • 40 lessen, gelijktijdig met het desbetreffende schooljaar.
  • Schoolvakanties worden aangehouden.
  • vast tijdstip in de week.

*Voor kinderen & jongeren in de leeftijd 6 t/m 18 jaar. 

      Flex

  • Lessen op afspraak.
  • Geen vast tijdstip, tenzij anders gewenst.
  • Flexibele voorwaarden.

* Voor leerlingen vanaf 18 jaar.  Ben je ZZP’er, student of druk bezet. We vinden samen wel een gaatje in het rooster

Kosten
Veel gestelde vragen
Reviews

 Volg je lessen op afspraak? Plan je les!

Plan

Keyboard- en synthesizerlessen

In de hedendaagse muziek zijn verschillende toetsinstrumenten niet meer weg te denken. Hits van nu zitten vol met allerlei verschillende keyboardgeluiden. Naast lessen op piano biedt ik daarom ook lessen aan op keyboard of synthesizer. Deze lessen kunnen erg variëren. Met mijn huidige opleiding en mijn scriptie-onderzoek naar het verschil tussen analoge en digitale synthesizers heb ik veel kennis opgedaan over zowel digitale als analoge synthese. Daarnaast heb ik een hammond-orgel thuis staan en kan er ook aandacht besteed worden aan het spelen op Fender Rhodes of Wurlizer.
Indien een leerling interesse heeft zich te verdiepen in deze wereld, wordt aangeraden om les te nemen op een keyboard. Een specialist op het gebied van keyboards is Jim. Meer informatie over hem, vindt je op onze teampagina.

Aanmelden